Bygga en egen sida med One.com

Är du i situationen att du behöver en hemsida, men känner att all kunskap som krävs är övermäktig. Du kanske inte har någon större teknisk erfarenhet utöver din mobil, sociala medier, tidningar på internet och så vidare. Ett annat scenario är att man faktiskt inte vill sätta sig in i WordPress eller andra webbpubliceringssystem. I vilket fall kan One.com vara någonting för dig.

EGEN HEMSIDEBYGGARE

I samtliga paket hos One.com ingår ett verktyg där du kan bygga din egna hemsida utan att behöva skriva ett enda tecken kod. Genom att logga in på kontrollpanelen och klicka dig vidare till hemsidebyggaren så är du snart igång med din hemsida. Väl där kan du välja mellan vanliga mallar och dra in element som bilder, textfält, menyer, och sökfunktioner vart du vill på sidan. Genom verktyget kan du också enkelt lägga till videos och hantera samt uppdatera sidan när du vill.

One.com erbjuder tre olika prisplaner för webbhotell.

One.coms tre olika prisplaner för webbhotell.

ANNAT SOM INGÅR I WEBHOTELL HOS ONE

När du beställer ett paket med webbhotell hos One.com är det inte bara webbhotell och hemsidebyggare som ingår. Också funktioner som ett-klicksinstallation av WordPress, SSL, obegränsade e-postkonton och obegränsad trafik. Vill du registrera en domän går det bra att göra det via dem, men för .SE-domäner tillkommer 110 kr. Det finns också andra tjänster som erbjuds mot betalning. Exempelvis som deras egna webbshop, som fungerar likt hemsidebyggaren, kostar 80 kr per månad och ett skydd mot hackare kostar 15 kr/mån.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *